Skapa ett Norton-konto

Du behöver ett Norton-konto för att hantera prenumerationen och för att utvidga Norton-skyddet till de andra enheterna. Du kan skapa en med informationen nedan. Om du redan har ett Norton-konto använder du inloggningsuppgifterna för att logga in.

Skapa ett Norton-konto

1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress:

https://login.norton.com

2. Klicka på Skapa ett konto.

3. Ange förnamn och efternamn i textrutorna Förnamn och Efternamn.

4. Ange din e-postadress.

Du måste ange den här e-postadressen när du loggar in.

5. Skriv in din e-postadress igen i rutan Bekräfta e-postadress.

6. Ange ett lösenord i rutan Lösenord.

Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

7. Om du vill skydda ditt Norton-konto med tvåfaktorsautentisering väljer du landskoden och anger ditt mobilnummer.

8. Välj ditt land eller region i listrutan Region.

9. Markera Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post till mig om du vill få sådan information från NortonLifeLock.

10. Klicka på Skapa konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/07/2020