Installera Norton Safe Search-tillägget i din webbläsare

Norton Safe Search är Nortons säkra sökmotor som hjälper dig att undvika webbplatser för nätfiske och andra riskabla webbplatser som kan visas i sökresultaten.

Norton Safe Search stöds endast i webbläsarna Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Google Chrome. Standardsökmotorn ändras till Norton Safe Search när du har installerat tillägget.

Välj något av följande, beroende på webbläsare, för att lägga till Norton Safe Search:

Google Chrome

1. Starta Norton Safe Search URL i Google Chrome.

Klicka på Installera utan kostnad.

2. På sidan Chrome Web Store, under Norton Safe Search Enhanced, ska du klicka på Lägg till i Chrome.

3. Klicka på Fortsätt installationen i popupfönstret som visas.

Norton Safe Search-tillägg är installerat i webbläsaren.

Mozilla Firefox

1. Öppna Mozilla Firefox.

2. Öppna sidan för Mozilla Firefox-tillägg och sök efter Norton Safe Web

3. På sidan för Norton Safe Web-tillägget klickar du på Lägg till i Firefox.

4. Klicka på Fortsätt installationen i popupfönstret som visas och följ anvisningarna på skärmen.

Microsoft Edge

1. Öppna Microsoft Edge.

2. Öppna sidan för Microsoft Edge-tillägg och sök efter Norton Safe Web.

3. På sidan för Microsoft Edge-tillägg ska du klicka på Hämta som visas under Norton Safe Web.

4. Klicka på Lägg till tillägg i bekräftelsefönstret.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19803255