Sök och surfa säkert på webben med Norton Safe Search

Norton Safe Search är Nortons säkra sökmotor som hjälper dig att undvika webbplatser för nätfiske och andra riskabla webbplatser som kan visas i sökresultaten. Den använder Nortons Safe Web-teknik, tillsammans med Ask.com-sökmotorn, för att ge omdömen om webbplatsers säkerhet.

Du kan använda Norton Safe Search även om du stänger av Password Manager-funktionerna.

Norton Safe Search stöds endast i webbläsarna Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Välj något av följande, beroende på webbläsare, för att lägga till Norton Safe Search:

För att konfigurera Norton Safe Search som standardsökleverantör i Windows 10 TH2 i Microsoft Internet Explorer ska du följa dessa steg:

Ange Norton Safe Search som standardsökleverantör

1. Tryck på Windows + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter.

inetcpl.cpl

3. Klicka på Hantera tillägg på fliken Program i fönstret Internetegenskaper.

4. Klicka på Sökleverantörer under Tilläggstyper i fönstret Hantera tillägg.

5. Markera Norton Safe Search och klicka sedan på Ange som standard.

6. Klicka på Stäng.

7. På fliken Internetegenskaper klickar du på OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19803255
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/08/2021