Aktivera eller inaktivera Norton Password Manager-tillägget i din webbläsare

Norton Password Manager hjälper dig att hantera dina lösenord och förbättrar säkerheten vid internettransaktioner. Med hjälp av de olika funktionerna i Password Manager kan du hantera personuppgifter, exempelvis adresser, födelsedatum och kontokortsinformation.

Du kan slå på eller stänga av Norton Password Manager från tilläggssidan i webbläsaren.

Avstängning av Norton Password Manager rekommenderas ej.

Om du vill aktivera eller inaktivera Norton Password Manager väljer du något av följande, beroende på webbläsare:

Google Chrome

1. Starta Google Chrome.

2. Klicka på ikonen Anpassa och styr Google Chrome i det övre högra hörnet och klicka sedan på Inställningar.

3. I alternativet Inställningar klickar du på Tillägg.

4. På sidan Tillägg, bredvid Norton Password Manager, flyttar du skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera tillägget.

5. Starta om Google Chrome.

Mozilla Firefox

1. Starta Mozilla Firefox.

2. Klicka på ikonen för att Öppna menyn i det övre högra hörnet och klicka sedan på Tillägg.

3. Klicka på Norton Password Manager på fliken Tillägg.

4. Om Norton Password Manager visas som inaktiverat, flytta skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera tillägget.

5. Starta om Mozilla Firefox.

Microsoft Edge

1. Starta Microsoft Edge.

2. Klicka på ikonen Inställningar med mera i det övre högra hörnet och klicka sedan på Tillägg.

3. På sidan Tillägg, bredvid Norton Password Manager, flyttar du skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera tillägget.

4. Starta om Microsoft Edge.

Safari

1. Starta Safari.

2. I menyn Safari klicka på Safari och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på Tillägg.

4. I den vänstra panelen ska du, om Norton Password Manager är inaktiverat, markera eller avmarkera rutan Aktiverat.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19802707
Operativsystem: Mac;Windows
Senast ändrat: 22/09/2023