Inloggning för Norton Password Manager

Inloggningsinformation som du sparar i Password Manager omfattar inloggningsuppgifter för e-post, internetbank, sociala nätverk och näthandel.

Password Manager gör att du automatiskt kan spara dina uppgifter första gången du loggar in på en webbplats och sparar denna inloggningsinformation på ett säkert sätt. När du går tillbaka till webbplatsen loggar Password Manager automatiskt in dig.

Password Manager-funktionerna stöds i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Inloggningsfunktioner för Password Manager:

• Fångar och lagrar automatiskt inloggningsuppgifter till webbplatser som du besöker eller låter dig manuellt lägga till inloggningsuppgifter

• Spara flera ID-uppgifter eller konton och lösenord för en webbplats samt visar styrkan för lösenord som används till inloggning.

• Gör smarta sökningar efter en specifik inloggning och startar inloggningssidan snabbt.

• Gör att du kan styra om du vill fylla i, skicka in automatiskt eller kräva ditt valvlösenord innan du loggar in på en webbplats sparad i Password Manager

• Ger åtkomst till inloggningsinformation som du sparat för en webbplats även om Norton löper ut.

Om valvet är stängt när du är på en webbplats som kräver inloggningsuppgifter öppnar Norton Password Manager automatiskt informationsfältet. I informationsfältet kan du ange ditt valvlösenord och sedan välja den inloggning som ska användas på webbplatsen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610367
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019