Lägg till en mobil enhet för ta emot aviseringar om Valvupplåsning utan lösenord

Med Norton Password Manager kan du låsa upp valvet i din webbläsare med hjälp av en mobil enhet. Du kan lägga till en mobil enhet med hjälp av Norton Password Manager-appen på både Android- och iOS-enheter.

Steg 1: Lägg till en mobil enhet för ta emot aviseringar om Valvupplåsning utan lösenord

1. Öppna Norton Password Manager-appen och logga in på valvet.

2. I fönstret Valv trycker du på ikonen Meny och sedan på Inställningar.
  3. I fönstret Inställningar, under Valvupplåsning, trycker du på Lista denna enhet för skrivbordsupplåsning.

4. Tryck på OK på bekräftelseskärmen.

Steg 2: Aktivera upplåsning av valv utan lösenord från din webbläsare

Om du använder Norton Password Manager-tillägget i flera webbläsare måste funktionen upplåsning av valv utan lösenord konfigureras separat för varje webbläsare. Välj ett av följande alternativ beroende på ditt operativsystem.

Windows

Följ stegen nedan från webbläsartillägget Norton Password Manager för att aktivera upplåsning av valv utan lösenord.

1. Öppna ditt valv från webbläsartillägget Norton Password Manager.

2. Klicka på Öppna webbapp.

3. Under Säkerhet och inställningar, klicka på Inställningar.

4. Precis bredvid Valvupplåsning utan lösenord, klicka på Slå på.

5. Under Dina enheter, välj din enhet och klicka sedan på Slå på.

6. Klicka på Slutför för att slutföra installationen.

Mac

Följ stegen nedan från Norton Safe Web Plus-appen för att aktivera Valvupplåsning utan lösenord.

1. Öppna ditt valv från Norton Safe Web Plus -appen.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Inställningar för Valvupplåsning utan lösenord.

4. Under Inställningar för Valvupplåsning utan lösenord, klicka på Konfigurera.

5. Under Mina enheter, välj din mobila enhet och klicka sedan på Slå på.