Aktivera Norton 360-appen på mobil enhet

En giltig Norton-prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din enhet skyddad.

Enheten måste vara ansluten till internet för att aktiverings- eller förnyelseprocessen ska kunna slutföras.

Jag har köpt Norton från Norton.com eller hos en återförsäljare

1. Gå till: https://my.norton.com/home/setup i webbläsaren.

2. Tryck på Ange en produktnyckel.

3. Ange e-postadress och lösenord för ditt konto och klicka på Logga in. Om du inte har ett Norton-konto klickar du på skapa ett nytt konto. Ange dina uppgifter och klicka sedan på Skapa konto.

4. Tryck på Ange en ny produktnyckel.

5. Ange den 25 tecken långa produktnyckel som du fick vid köpet och tryck på ikonen verifiera .
  6. Om du ser uppmaningsmeddelanden ska du följa anvisningarna på skärmen eller gå till steg 7.

7. Starta Norton 360-appen på din mobila enhet.

8. Tryck på Logga in. Se till att du anger samma inloggningsuppgifter för kontot som anges i steg 3.

Jag har en aktiv Norton-prenumeration

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Logga in. Ange inloggningsuppgifterna för Norton-kontot.

3. Tryck på Logga in.

4. Om du har en Android-enhet visas listan över aktiva prenumerationer. Välj den prenumeration som du vill använda och tryck sedan på Nästa.

Jag har en produktnyckel eller partnerkod och jag vill lösa in min prenumeration

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Lös in en prenumeration.

3. Beroende på köpet trycker du på något av följande för att lösa in din prenumeration:

• Ange en produktnyckel : Ange den 25 tecken långa produktnyckel som du fick vid köpet och tryck på Verifiera. Alternativt kan du också använda kamerans ikon bredvid textfältet för att skanna och verifiera din produktnyckel.

• Ange en partnerkod : Ange en partnerkod som du fått av tjänsteleverantören och tryck sedan på Nästa.

Jag har en aktiv Norton-prenumeration som jag köpte från Google Play Store eller Apple App Store

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Gör något av följande:

• Om du har en Android-enhet: Längst ner på appskärmen bredvid Du har ett befintligt köp från Google trycker du på Tillämpa för att aktivera Norton 360-appen.

• Om du har en iOS-enhet: Tryck på Återställ köp och följ anvisningarna på skärmen.

Var hittar jag min produktnyckel eller aktiveringskod för Norton 360-appen?

Du kan hitta produktnyckeln baserat på det sätt du fick Norton Device Security-produkten enligt listan nedan:

Norton-konto

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Min prenumeration ska du kopiera produktnyckeln under din aktiva prenumeration.

Norton Online Store

Om du laddade ner produkten från Norton Online Store så finns produktnyckeln eller anvisningarna om hur du får tag i den i e-postmeddelandet med bekräftelsen.

Om du har köpt produkten från Online Store i Hongkong kan du läsa Hitta produktnyckeln för den Norton-produkt som jag köpte från Norton Online Store i Hongkong.

Återförsäljarens kort

Om du har köpt en paketerad produkt via internet eller hos en lokal återförsäljare så finns produktnyckeln på insidan av paketet eller tryckt på ett kort i paketet.

Tredje parts webbplats

Leta efter produktnyckeln i bekräftelsemeddelandet som du fick när du beställde produkten. Titta i skräppostfiltermappen om du inte kan hitta bekräftelsemeddelandet i din inkorg.

Tjänsteleverantör

Du kan ha fått en PIN-kod från tjänsteleverantören för att aktivera produkten, eller så loggar du in på tjänsteleverantörens portal för att ladda ner och installera Norton Device Security-produkten.