Vanliga frågor: Mobil upplåsning

Funktionen Mobil upplåsning gör det möjligt för dig att låsa upp Password Manager-valvet i en webbläsare på datorn genom att godkänna ett meddelande på din mobila enhet. Varje gång du startar din skrivbordswebbläsare med Norton Password Manager-tillägget installerat, skickas automatiskt ett meddelande om upplåsningsbegäran för valvet till din registrerade mobila enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v136450325
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 16/04/2021