Återställa Norton Password Managers valvlösenord på din mobila enhet

Norton Password Manager låter dig endast återställa ditt valvlösenord från din mobila enhet. Du kan inte återställa ditt valvlösenord från din Windows-enhet. För att återställa Norton Password Manager-valvlösenordet från din mobila enhet ska du säkerställa att Norton Password Manager-appen är installerad och är konfigurerad för att öppna valv med biometrisk autentisering.

Återställ valvlösenordet från Android-enhet

1. Logga in till din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen , och sedan på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar ska du trycka på Valv.

4. I fönstret Valv ska du trycka på Återställ lösenord.

Godkänn användning av biometrisk autentisering.

5. I fönstret Återställ lösenord ska du följa anvisningarna på skärmen och trycka på Spara.

Återställa valvlösenordet från iOS-enhet

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 10 eller senare versioner.

1. Logga in till din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen , och sedan på Inställningar

3. Tryck på Valv i fönstret Inställningar.

4. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, tryck på Återställ Lösenord.

Autentisera med Touch ID eller Face ID.

5. På skärmen Återställ lösenord, följ anvisningarna på skärmen för att återställa lösenordet och tryck på Spara.

För mer hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v135002142
Operativsystem: Android, ios
Senast ändrat: 04/09/2020