Systemkrav för att installera och konfigurera Norton™ LifeLock™-skydd

Enheten måste uppfylla följande minimikrav för att du ska kunna installera och använda följande Norton™ LifeLock™-skydd:

* Endast för personligt bruk eller bruk i hushållet. Problem att lägga till en enhet? Kontakta Kundtjänst och support.

1 Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Microsoft Internet Explorer 10.0 eller senare.

2 När de tillhandahålls av Symantec under din prenumerationsperiod.

3 Stöder den aktuella och de närmast tidigare 32-bitars huvudversionerna.

4 Nuvarande och tidigare släppta huvudversioner.

5 Stöder inte vissa funktioner som är tillgängliga i andra webbläsare.

6 Saknar stöd för Metro-webbläsare.

7 Norton™ Family Föräldrakontroll stöds inte på dessa Android-enheter:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

Mer information finns i Tillverkare av enhet eller modeller som inte stöds av Norton Family.

8 Be dina barn att endast använda Norton™ Family-webbläsaren för att få reda på allt innehåll de tittar på online.

9 För utökad övervakning, läs Installera en profil barnets iOS-enhet.

10 Funktionerna SMS-uppsikt och Samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android. Mer information finns på Viktig uppdatering till Norton Familys SMS- och samtalsfunktion.

11 Datorn måste uppfylla systemkraven för Windows 7, Windows 8/8.1 och Windows 10. Windows 10 S stöds inte

12 Produktfunktionerna fungerar inte i startskärmsläge i Windows 8.

13 Användaren ansvarar för sitt konto hos en internetleverantör samt alla avgifter för internetåtkomst och telefoni.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 28/08/2019