Systemkrav för att installera och konfigurera NortonLifeLock-skydd

Enheten måste uppfylla följande minimikrav för att du ska kunna installera och använda följande NortonLifeLock-skydd:

Alla erbjudanden på NortonLifeLock-skydd som nämns ovan är inte tillgängliga i alla regioner eller för alla partner.

* Endast för personligt bruk eller bruk i hushållet. Problem att lägga till en enhet? Kontakta Kundtjänst och support.

1 Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Microsoft Internet Explorer 10.0 eller senare.

2 När de tillhandahålls av NortonLifeLock under din prenumerationsperiod.

3 Stöder den aktuella och de närmast tidigare 32-bitars huvudversionerna.

4 Nuvarande och tidigare släppta huvudversioner.

5 Stöder inte vissa funktioner som är tillgängliga i andra webbläsare.

6 Saknar stöd för Metro-webbläsare.

7 Norton Family Föräldrakontroll stöds inte på dessa Android-enheter:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Läs Tillverkare av enheter eller modeller som inte stöds av Norton Family för mer information

8 Be dina barn att endast använda Norton Family-webbläsaren för att få reda på allt innehåll de tittar på online.

9 För förbättrad övervakning, läs Konfigurera Norton Family på ditt barns iPhone eller iPad

10 Funktionerna SMS-uppsikt och samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android. Se Viktig uppdatering till Norton Familys SMS- och samtalsfunktion för mer information

11 Datorn måste uppfylla systemkraven för Windows 7, Windows 8/8.1 och Windows 10. Windows 10 S stöds inte

12 Produktfunktionerna fungerar inte i startskärmsläge i Windows 8.

13 Användaren ansvarar för sitt konto hos en internetleverantör samt alla avgifter för internetåtkomst och telefoni.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 06/09/2020