Konfigurera Fyll i lösenord automatiskt i Norton Password Manager

Med funktionen Lösenordsautoifyllning i Norton Password Manager kan du enkelt fylla i inloggningsinformation på webbplatser och andra program automatiskt. Den använder adresserna och betalningarna som du sparade för att automatiskt fylla din inloggningsinformation på webbplatser. För att använda automatisk ifyllning av lösenord på en iOS-enhet måste du aktivera Fyll i lösenord automatiskt från alternativet Inställningar.

Välj något av följande, beroende på operativsystem, om du vill använda automatisk ifyllning av lösenord:

Jag har en iOS-enhet

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 12 eller senare versioner.

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen , och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Lösenord och konton.

4. På skärmen Lösenord och konton, tryck på Fyll i lösenord automatiskt.

5. På skärmen Automatiskt fyll i lösenord, under TILLÅT ATT FYLLA I FRÅN, tryck på Norton Password Manager.

Logga in till ditt Norton Password Manager-valv när du får en uppmaning.

6. På bekräftelseskärm trycker du på OK.

Efter inställning av Fyll i lösenord automatiskt, navigera till skärmen Fyll i lösenord automatiskt och avmarkera iCloud Keychain.

Jag har en Android-enhet

Funktionen är endast tillgänglig på Android-enheter som har 8.0 eller senare

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen , och sedan på Inställningar.
  3. I fönstret Inställningar ska du trycka på Valv.

4. Välj något av följande:

• För att funktionen för att fylla i automatiskt ska fungera i Android-enheter måste du aktivera Automatisk ifyllning för webbläsare på skärmen Valv.

• För att funktionen för att fylla i automatiskt ska fungera i andra appar måste du aktivera Automatisk ifyllning för appar på skärmen Valv.