Norton Password Managers automatiska ifyllning och sparning fungerar inte

Om automatisk ifyllning inte fungerar på en webbplats

• Kontrollera om valvet har sparat inloggningsuppgifterna för den specifika webbplatsen.

• Om popup-fönstret inte visas i inloggningsformuläret på en webbsida och användarna redan har sparat inloggningsuppgifter för den webbplatsen

1. Kontrollera om Norton Password Manager-ikonen visas i inloggningsfälten.

Sample alt text
    2. Kontrollera om den sparade URL-adressen i inloggningsinformationen och URL-adressen i webbläsaren matchar varandra.

3. Lägg till inloggningen manuellt i valvet och kontrollera status.

Vissa webbplatser, främst bankwebbplatser, visar endast inloggningsfältet eller användarnamnsfältet på webbsidan. När du har skickat in användarnamnet navigerar den till den andra webbsidan som innehåller lösenordsfältet eller både användarnamn och lösenordsfält. Dessa webbplatser kategoriseras som inloggningsbaserade webbplatser med delad sida.

Om du fortfarande har problem kan du manuellt spara inloggningen i valvet och vid behov kan du komma åt denna inloggning för att fylla i manuellt.

Lägg till en inloggning manuellt till Norton Password Manager-valvet i din webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

7. I Password Manager-fönstret, under fliken Inloggningar, klickar du på .
  8. I fönstret Lägg till en inloggning ska du ange de begärda uppgifterna och klicka på Spara.

Om du väljer Kräv huvudlösenord får du en uppmaning att ange lösenordet till Norton Password Manager innan du försöker se eller ändra inloggningen.

Du kan även lägga till en inloggning genom att klicka på ikonen i popup-skärmen Password Manager.

Om automatisk ifyllning inte fungerar i en mobilapp

Kontrollera om automatisk ifyllning av lösenord är aktiverat i menyn Inställningar i appen. Följ stegen nedan för att kontrollera om automatisk ifyllning av lösenord är aktiverat:

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. I fönstret Valv trycker du på ikonen Meny och sedan på Inställningar.
  3. I fönstret Inställningar, under Automatisk ifyllning, väljer du något av följande:

• För att Automatisk ifyllning ska fungera på webbläsare i Android-enheter, aktivera Chrome automatisk ifyllning i Valv -fönstret.

• För att automatisk ifyllning ska fungera i andra appar måste du aktivera Automatisk ifyllning för appar i fönstret Valv.

Om du fortfarande har problem med automatisk ifyllning kan du manuellt spara inloggningen i valvet och vid behov kan du komma åt denna inloggning för att fylla i manuellt:

Lägg till en inloggning manuellt i Norton Password Manager Android- eller iOS-appen

1. Logga in på Norton Password Manager-appen.

2. Tryck på Inloggningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på plusikonen överst på skärmen.

4. Ange de uppgifter som krävs i avsnittet Skapa ny inloggning.

5. Tryck på markeringsikonen.

Om du fortfarande har problem med automatisk ifyllning följer du stegen för att rapportera problemet till Norton:

Rapportera till Norton

Om Norton Password Manager inte fyller i webbformuläret automatiskt på en viss webbplats följer du stegen nedan för att rapportera problemet.

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. I fönstret Valv trycker du på ikonen Meny och sedan på Hjälp.

3. I fönstret Hjälp, under Support, trycker du på Rapportera ett problem.

4. På sidan Feedback väljer du Problem med att logga in på en webbplats eller Problem med att logga in på en app under Om du hade problem med att använda Norton Password Manager idag, vad var det?

5. Tillhandahåll information om appens namn eller webbplatsens URL och webbläsarens namn.

6. Lägg till eventuell ytterligare information och skicka in feedbacken.

Problem med automatisk ifyllning kommer att prioriteras baserat på webbplatsens/appens användningsranking.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132319245
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/09/2023