Ändra valvlösenord för Norton Password Manager

Du kan bara ändra valvlösenordet för Norton Password Manager genom webbläsartillägget. Du måste vara inloggad i valvet för att kunna ändra lösenordet. Om du glömt lösenordet till ditt molnvalv kan duåterställa valvlösenordet till Norton Password Manager från din mobila enhet

Ändra valvlösenordet för Norton Password Manager från webbläsartillägget

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

4. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp valv.

5. I Password Manager-fönstret klickar du på Inställningar.
  6. På sidan Inställningar, under Inställningar för valvet, klickar du på Ändra huvudlösenord.

7. På sidan Ändra huvudlösenord ska du följa anvisningarna på skärmen för att byta lösenord, och sedan klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/10/2022