Ändra valvlösenord för Norton Password Manager

Du kan bara ändra valvlösenordet för Norton Password Manager genom webbläsartillägget. Du måste vara inloggad i valvet för att kunna ändra lösenordet. Om du glömmer huvudlösenordet kan du Återställa huvudlösenordet till Norton Password Manager från din mobila enhet

Ändra valvlösenordet för Norton Password Manager från webbläsartillägget

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på Norton Password Manager i det övre högra hörnet av webbläsaren och klicka på Öppna webbapp.

7. Klicka på Inställningar på sidan Lösenordshanteraren.
  8. På sidan Inställningar, under Valvinställningar, klicka på Ändra mitt valvlösenord.

9. På sidan Ändra valvlösenord ska du följa anvisningarna i fönstret för att byta lösenord, och sedan klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/09/2023