Återställ eller ändra ditt Norton Password Managers valvlösenord

Norton Password Manager låter dig återställa eller ändra ditt valvlösenord via webbläsartillägget och från din mobila enhet. Du kan ändra ditt valvlösenord genom att logga in på ditt Norton Password Manager-valv från webbläsartillägget.

Du kan återställ ditt valvlösenord endast från din mobila enhet. För att återställa Norton Password Manager-valvslösenordet från din mobila enhet, ska enheten stödja biometrisk autentisering och vara i aktiverat tillstånd

Om du inte ser alternativet Återställ lösenord stöder enheten inte den här funktionaliteten.

Ändra Norton Password Managers valvlösenord från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. På Norton Password Managers huvudsida, klicka på och klicka sedan på Inställningar.

6. I fönstret Lösenordshanterare under Valvåtkomst klicka på Ändra valvlösenord.

7. På sidan Ändra valvlösenord, följ anvisningarna på skärmen för att byta lösenord och klicka på Spara.

Återställ Norton Password Managers valvlösenord från iOS-enhet

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 10 eller senare versioner.

1. Installera den senaste versionen av Norton Password Manager-appen i din iOS-enhet och logga in på ditt Norton Password Manager-valv.

2. På skärmen Valv, navigera till Inställningar genom att trycka .

3. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, tryck på Återställ Lösenord.

Tryck på Touch ID eller ansikts-ID när du uppmanas till det.

4. I fönstret Återställ lösenord, följ anvisningarna på skärmen och tryck på Spara.

Återställ Norton Password Managers valvlösenord från Android-enhet

1. Installera den senaste versionen av Norton Password Manager-appen i din Android-enhet och logga in på ditt Norton Password Manager-valv.

2. På skärmen Valv, navigera till Inställningar genom att trycka .

3. På skärmen Inställningar, tryck på Valv.

4. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, tryck på Återställ Lösenord.

Tryck på Fingeravtrycks -sensorn när du uppmanas till det.

5. I fönstret Återställ lösenord, följ anvisningarna på skärmen och tryck på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132288114
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019