Konfigurera Mobilupplåsning för Norton Password Manager

Funktionen Mobilupplåsning gör det möjligt för dig att låsa upp ditt Password Manager-valv i en webbläsare på datorn genom att godkänna ett meddelande på din mobila enhet. Varje gång du startar din skrivbordswebbläsare med Norton Password Manager-tillägget installerat, skickas automatiskt ett meddelande om upplåsningsbegäran för valvet till din registrerade mobila enhet. När du har godkänt upplåningsbegäran på den mobila enheten kommer ditt valv automatiskt att låsas upp i webbläsaren.

Se Mer information om Mobil upplåsning i Norton Password Manager om du vill ha mer information om funktionen Mobil upplåsning i Norton Password Manager.

Om du har glömt valvlösenordet kan du återställa det från Norton Password Manager-mobilappen. Se Återställ valvlösenordet för Norton Password Manager från din mobila enhet om du vill ha mer information om hur du återställer valvlösenordet.

Välj något av följande, beroende på operativsystemet, för att konfigurera Mobil upplåsning:

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: Windows, mac, android, ios
Senast ändrat: 13/10/2021