Läs mer om Norton Safe Web

Norton Securitys verktygsfält har ersatts med det nya tillägget Norton Safe Web.

Norton Safe Web ger dig omdömen om webbplatsers säkerhet, skydd mot nätfiske och tillgång till säkerhetsanmärkningar i sökresultaten. Det skyddar dig också mot identitetsstöld och internetbedrägerier genom att varna dig för farliga webbplatser när du söker, handlar eller surfar på nätet.

Klicka på Uppdatera och följ anvisningarna på skärmen för att installera tillägget Norton Safe Web från Chrome Web Store.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128445629
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/02/2020