Säkerhetskontrollpanel

Säkerhetskontrollpanelen i Norton Password Manager visar hälsan för inloggningarna och lösenorden som lagras i molnvalvet. Det låter dig öka styrkan på dina lösenord för att förbättra din säkerhetsbedömning och hjälper till att minska riskerna förknippade med internetsäkerhet.

Funktionen Säkerhetskontrollpanel är för närvarande i beta. För att förbättra din upplevelse uppdateras funktionen med mer relevanta funktioner med raffinerat utseende, beteende och tillgänglighet. Du kan prova Säkerhetskontrollpanelfunktionen och dela din feedback på Norton Community.

Så här startar du Säkerhetskontrollpanelen

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på tilläggsikonen Norton Password Manager.

2. I menyn som kommer upp, klicka på Mitt valv.

3. Navigera till Säkerhetskontrollpanel hälsotillstånd och klicka på Visa eller Korrigera nu.

Säkerhetskontrollpanelens hälsotillstånd visas i grön, orange eller röd färg beroende på bedömningen av säkerheten i Säkerhetskontrollpanelen.

Upphovsrätt © 2018 Symantec Corporation. Med ensamrätt. Symantec, Symantec-logotypen, Checkmark-logotypen, Norton och Norton by Symantec är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Symantec Corporation eller dess närstående företag i USA och andra länder. Google Chrome är varumärken som tillhör Google, LLC. Andra namn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127392028
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/05/2019