Övervaka och uppdatera lösenorden med Säkerhetskontrollpanel

Funktionen Säkerhetskontrollpanel i Norton Password Manager visar hälsan för inloggningarna och lösenorden som lagras i molnvalvet. Det låter dig öka styrkan på dina lösenord för att förbättra din säkerhetsbedömning och hjälper till att minska riskerna förknippade med internetsäkerhet.

Säkerhetskontrollpanelvarningar

Gå till Säkerhetskontrollpanelvarningen genom att klicka på tilläggsikonen Norton Password Manager i webbläsaren och klicka på Visa eller Korrigera nu.
Säkerhetskontrollpanelens hälsotillstånd visas i grön, orange eller röd färg beroende på bedömningen av säkerheten i Kontrollpanelen.

Kategori

Status

Vad bör du göra

Stark (eller) Mycket stark

Gratulerar till starka inloggningar! Se upp för ändringar i din säkerhetsbedömning och vidta åtgärder för att behålla ett starkt omdöme.

Inte särskilt starkt

Du måste jobba lite för att få starka poäng för dina inloggningar. Byt dina svaga eller gamla lösenord, särskilt för webbplatser du använder ofta. Du kan använda funktionen Ändra lösenord automatiskt för webbplatser som stöds.

Svag (eller) Mycket svag

Din inloggningsstyrka behöver omedelbar tillsyn. Byt dina svaga eller gamla lösenord, särskilt för webbplatser du använder ofta. Du kan använda funktionen Autochange lösenord för stödda webbplatser.

Om du vill veta mer om Säkerhetskontrollpanelens bedömning, se Öka Säkerhetskontrollpanelens bedömning i Norton Password Manager

Om du vill veta mer om hur du lägger till nya inloggningar i Password Manager-valvet kan du se Lägg till inloggningar i Norton Password Manager

Upphovsrätt © 2020 NortonLifeLock Inc. Med ensamrätt. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logotypen, Checkmark-logotypen, Norton, LifeLock och LockMan-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NortonLifeLock Inc. eller dess partnerföretag i USA och andra länder. Google Chrome är varumärken som tillhör Google, LLC. Andra namn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.