Importera inloggningar till Norton Password Manager-valvet

Norton Password Manager-valvtillägget kan importera sparade inloggningar från Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password och LastPass. Med Importfunktionen kan du importera sparade inloggningar från Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password och LastPass till Norton Password Manager-valvtillägget i Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge på Windows. Safari stöder inte importerade inloggningar.

Importera inloggningar från Google Chrome och Mozilla Firefox

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Logga in i ditt valv.

3. Klicka på längst ner till höger
  4. Klicka på Importera.

5. I fönstret Importera lösenord under Källa väljer du en av följande beroende på din webbläsarversion:.

• Chrome- och Firefox-lösenord (32-bitars)

• Chrome- och Firefox-lösenord (64-bitars)

För att ta reda på om din webbläsare är på 32 eller 64 bitar:

• För Mozilla Firefox: Klicka på Öppna meny > Hjälp > Om Firefox längst upp till höger.

• För Google Chrome: Klicka på Anpassa och styr Google Chrome > Hjälp > Om Google Chrome längst upp till höger.

6. Klicka på Ladda ner.

7. Klicka på zip-filen längst ned i webbläsaren. Stäng inte webbläsaren.

8. Extrahera zip-filen och kör filen import_password.exe.

9. När du har kört programmet söker du efter filen norton_logins.json på skrivbordet.

10. Klicka på Välj fil och navigera till filen norton_logins.json på skrivbordet.

Du kan också dra och släppa filer i rutan.

11. Välj de inloggningar du vill skydda i ditt valv i fönstret Importera lösenord och klicka på Importera.

12. Klicka på Slutför.

Importera inloggningar från Dashlane

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Logga in i ditt valv.

3. Klicka på längst ner till höger
  4. Klicka på Importera.

5. I fönstret Importera lösenord under Källa väljer du Dashlane.

6. Öppna Dashlane-programmet.

7. Klicka på Fil och klicka sedan på Exportera och välj Osäkert arkiv (läsbart) i CSV-format.

Inloggningarna exporteras från Dashlane som en CSV-fil.

8. Klicka på Välj fil och navigera till den sparade CSV-filen på skrivbordet.

Du kan också dra och släppa filer i rutan.

9. Välj de inloggningar du vill skydda i ditt valv i fönstret Importera lösenord och klicka på Importera.

10. Klicka på Slutför.

Importera inloggningar från 1Password

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Logga in i ditt valv.

3. Klicka på längst ner till höger
  4. Klicka på Importera.

5. I fönstret Importera lösenord under Källa väljer du 1Password.

6. Öppna 1Password-programmet.

7. Klicka på Inloggningar under kategorier.

8. Gör något av följande beroende på operativsystem:

• Välj de inloggningar du vill exportera i Windows, högerklicka sedan och välj Exportera.

• Välj de inloggningar du vill exportera i Mac, klicka sedan på Fil > Exportera > Alla poster.

Inloggningarna exporteras från 1Password som en CSV-fil.

9. Klicka på Välj fil och navigera till den sparade CSV-filen på skrivbordet.

Du kan också dra och släppa filer i rutan.

10. Välj de inloggningar du vill skydda i ditt valv i fönstret Importera lösenord och klicka på Importera.

11. Klicka på Slutför.

Importera inloggningar från LastPass (icke-binär version)

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Logga in i ditt valv.

3. Klicka på längst ner till höger
  4. Klicka på Importera.

5. I fönstret Importera lösenord under Källa väljer du LastPass.

6. Klicka på ikonen Lastpass högst upp till höger i webbläsarfönstret.

7. Klicka på Fler alternativ, klicka sedan på Avancerat och välj Exportera.

Inloggningarna visas i CSV-format i en ny flik.

8. Kopiera informationen och klistra in den i det angivna textområdet.

9. Klicka på Importera.

10. Välj de inloggningar du vill skydda i ditt valv i fönstret Importera lösenord och klicka på Importera.

11. Klicka på Slutför.

Importera inloggningar från LastPass (binär version)

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Logga in i ditt valv.

3. Klicka på längst ner till höger
  4. Klicka på Importera.

5. I fönstret Importera lösenord under Källa väljer du LastPass (binär version).

6. Klicka på ikonen Lastpass högst upp till höger i webbläsarfönstret.

7. Klicka på Fler alternativ och klicka sedan på Avancerat.

8. Klicka på Exportera och välj sedan LastPass CSV-fil.

Inloggningarna exporteras från LastPass som en CSV-fil.

9. Klicka på Välj fil och navigera till den sparade CSV-filen på skrivbordet.

Du kan också dra och släppa filer i rutan.

10. Välj de inloggningar du vill skydda i ditt valv i fönstret Importera lösenord och klicka på Importera.

11. Klicka på Slutför.

Video: Så här importerar du inloggningar från Google Chrome eller Mozilla Firefox

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125566479
Operativsystem: windows,mac