Importera inloggningar till Norton Password Manager-valvet

Den senaste versionen av Importera inloggningar till Norton Password Manager-valvtillägget kan importera sparade inloggningar från Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password och LastPass. Med importfunktionen kan du importera dina sparade inloggningar till Importera inloggning till Norton Password Manager-tillägg i Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Safari (Mac) på Mac och Windows.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125566479_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 19/02/2019