Importera inloggningar till Norton Password Manager-valvet

Norton Password Manager-valvtillägget kan importera sparade inloggningar från Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password och LastPass. Med Importfunktionen kan du importera sparade inloggningar från Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password och LastPass till Norton Password Manager-valvtillägget i Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge på Windows. Safari stöder inte importerade inloggningar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125566479
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 20/11/2019