Ladda ned och installera webbläsartillägget för Norton Password Manager

Norton Password Manager hjälper dig att komma åt, hantera och skydda dina lösenord och personuppgifter som du behöver för dina onlineaktiviteter. Det håller även dina lösenord synkroniserade i olika webbläsare och på mobila enheter.

Google Chrome

1. Öppna Google Chrome.

2. Öppna Chrome Web Store och sök efter Norton Password Manager.

3. På sidan för Norton Password Manager-tillägget klickar du på Lägg till i Chrome.

Klicka på Lägg till tillägg i popupfönstret.

Microsoft Edge

1. Öppna Microsoft Edge.

2. Öppna sidan för Microsoft Edge-tillägg och sök efter Norton Password Manager.

3. På sidan för Norton Password Manager-tillägget klickar du på Hämta.

Klicka på Lägg till tillägg i popupfönstret.

Mozilla Firefox

1. Öppna Mozilla Firefox.

2. Öppna sidan för Mozilla Firefox-tillägg och sök efter Norton Password Manager.

3. På sidan för Norton Password Manager-tillägget klickar du på Lägg till i Firefox.

Klicka på Lägg till i popupfönstret.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117744069