Lägg till Nortons webbläsartillägg

När du har installerat Norton Device Security på en PC eller Mac-enhet uppmanas du att lägga till Norton-webbläsartillägg till standardwebbläsaren. Tilläggen stöder webbläsare Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Apple Safari.

Support är också tillgängligt för webbläsaren Microsoft Internet Explorer med äldre teknik för webbläsartillägg. Vi rekommenderar att du använder Microsoft Edge eller en annan webbläsare som en alternativ webbläsare.

Norton-webbläsartilläggen inkluderar:

Norton Safe Web

En säker sökupplevelse som hjälper dig att surfa, söka och handla tryggt på internet. Det analyserar webbplatserna du besöker och undersöker om det finns några virus, spionprogram, malware eller andra hot.

Surfa säkert på internet med Norton Safe Web

Norton Safe Search

En säkrad sökmotor som genererar sökresultat och rangordnar dem baserat på webbplatssäkerhetsstatus och Norton-omdöme.

Sök och surfa säkert på webben med Norton Safe Search

Norton-hemsidan

En standardhemsida i webbläsaren som förbättrar sökupplevelsen genom att tillåta Norton Safe Search för att generera sökresultat

Norton Password Manager

Ett valv är en säker plats online där du kan spara all din känsliga information, exempelvis inloggningsuppgifter, personuppgifter och ekonomisk information. Informationen används för att logga in på webbplatser, fylla i formulär automatiskt samt för att utföra betalningar online.

Funktioner i Norton Password Manager

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117744069
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/08/2020