Kompatibilitet för Norton Password Manager med Microsoft Edge-webbläsare

Visste du detta?

Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

» Mer information

Vi har släppt en ny version av Norton Password Manager-tillägget som är kompatibel med webbläsaren Microsoft Edge. Tillägget är endast kompatibelt med datorer som har Windows 10 Creators Update och senare versioner.

Nyheter i Norton Password Manager-tillägget

• Norton Password Manager-funktionen finns nu som ett oberoende tillägg.

• Tillägget kan installeras på alla datorer med en Microsoft Edge-webbläsare. Det krävs inte någon installation av en inbyggd Norton-produkt, till exempel Norton Security.

• Den här versionen stöder automatisk ifyllning, autoregistrering av inloggningsobjekt, sökning efter inloggningar, visning av grundläggande inloggningsegenskaper och växling av favoritstatus för en inloggning.

• Den här versionen har en användarmiljö utan verktygsfält. Norton Password Manager-funktionerna visas direkt på webbsidan eller genom att klicka på tilläggets knapp i Microsoft Edge.

• I denna version kan inloggningsobjekt endast redigeras via valvgränssnittet i en Norton-produkt, till exempel Norton Security.

• Denna version stöder inte andra objekttyper i Norton Password Manager-valv som adresser, betalningar och anteckningar. Vi utvärderar hur vi ska tillhandahålla support för dessa objekt i framtiden.

Installera och aktivera Norton Password Manager-tillägget

1. Starta webbläsaren Microsoft Edge.

2. Klicka på Mer -knappen i det övre högra hörnet och välj Tillägg.

3. I fönstret Tillägg klickar du på Hämta tillägg från Store.

4. I Store -fönstret skriver du Norton i sökrutan.

5. Klicka på Norton Password Manager i sökresultatet.

6. Klicka på Installera.

7. När tillägget har installerats klickar du på Starta.

8. I popupfönstret Du har ett nytt tillägg klickar du på Aktivera det.

Om du har stängt Microsoft Edge-webbläsaren eller popupfönstret startar du om Microsoft Edge och gör följande

9. Klicka på Mer -knappen i det övre högra hörnet och välj Tillägg.

10. Välj Norton Password Manager i fönstret Tillägg.

11. Flytta reglaget till i fönstret Norton Password Manager under knappen Visa intill adressfältet.

Du måste aktivera Norton Password Manager-tillägget innan du kan göra ikonen synlig bredvid adressfältet.

Många Norton-användare har delat sin lösning av det här problemet i vårt Community-forum. Se lösningar från andra Edge-användare om webbläsarkompatibilitet på Norton Community.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113038371_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/05/2019