Norton Safe Search

Varför visas Norton Safe Search som standardstartsida i min webbläsare?

Standardstartsidan och webbläsarens nya flikar har ändrats eftersom du har godkänt att startsidan för Norton Safe Search ska vara din standardstartsida. När du installerar Norton-produkten uppmanas du att lägga till Norton-tilläggen i webbläsaren. Du uppmanas även att ange Nortons Safe Search som standardstartsida för din webbläsare.

Norton Safe Search förbättrar din webbsökning och ger information om webbplatsens säkerhetsstatus och Nortons bedömning för varje resultat som sökmotorn genererar. Den rangordnar sökresultaten utifrån webbplatsens säkerhetsstatus och Norton-omdömet.

Norton Safe Search stöds i följande webbläsare:

• Internet Explorer (version 8.0 eller senare)

• (Firefox) (senaste versionen samt två tidigare versioner)

• Chrome (senaste versionen)

• Safari (endast på Mac-datorer)

Du kan använda Norton Safe Search även om du stänger av Password Manager-funktionen.

Funktionen Norton Safe Search är endast tillgänglig i vissa länder, däribland Australien, Belgien, Brasilien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Nederländerna, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA och Storbritannien.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v107184509
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 23/04/2020