Norton Password Manager Importera/Exportera-inställningar

Du kan exportera dina Password Manager-data av säkerhetsskäl, eller om du vill återställa data eller överföra dina Password Manager-uppgifter till en annan dator. Säkerhetskopiorna sparas som dat-filer.

Du kan skydda de säkerhetskopierade filerna med ett lösenord. Symantec rekommenderar att du använder ett lösenord för att hålla dina Password Manager-data säkrare. Lösenordet för säkerhetskopiorna behöver inte vara samma som det för Password Manager. Du måste ange ditt lösenord när du återställer Password Manager-data som säkerhetskopierats tidigare.

Du kan importera dina Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Det går inte att återställa lösenordet till valvet. Symantec rekommenderar därmed att du säkerhetskopierar data i valvet med jämna mellanrum. När du aktiverar funktionen Automatisk säkerhetskopiering skapas säkerhetskopior av ditt valv automatiskt och lagras lokalt på din enhet. Det går att komma åt säkerhetskopiorna av valvet under Användare\<Användarnamn>\Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton kontonamn>.

När du importerar Password Manager-data kan du göra följande:

• Sammanfoga importerade data i det valv som du är inloggad i för tillfället.

• Ersätt befintlig Password Manager-data som du sparat i det valv som du är inloggad i för tillfället med data som du importerar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10327252
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019