Hantera anteckningar för Norton Password Manager

Password Manager sparar och hanterar din känsliga information. Alternativet anteckningar i Password Manager lagrar informationspunkterna eller ledtrådarna som du vill använda senare. Du kan använda anteckningar för att spara information om t ex mötesplatser, jobbet och dina favoritcitat.

Du kan också visa, redigera och ta bort anteckningar som du har sparat.

Skapa en anteckning från webbläsaren

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

7. I Password Manager-fönstret klickar du på Anteckningar och sedan på .
  8. I fönstret Lägg till en anteckning ska du ange de begärda uppgifterna och klicka på Spara.

De sparade noterna visas på fliken Anteckningar.

Du kan även lägga till en anteckning genom att klicka på ikonen i popup-skärmen Password Manager.

Redigera eller ta bort en anteckning från webbläsare

Gör något av följande:

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

3. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

4. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

5. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

6. Klicka på fliken Anteckningar i fönstret Norton Password Manager och gör något av följande:

• För att redigera en anteckning ska du flytta musen till anteckningen du vill redigera och klicka på ikonen RedigeraSample alt text. Gör önskade inställningar i fönstret som öppnas och klicka sedan på Spara.
    • För att ta bort en anteckning ska du flytta musen till anteckningen du vill ta bort och klicka på ikonen Ta bortSample alt text. I Är du säker?-fönstret ska du klicka på Ta bort.
Du kan också redigera en anteckning genom att välja den anteckning som du vill redigera i popup-skärmen Password Manager och klicka på .

Lägg till en anteckning i Android eller iOS

1. Logga in på Norton Password Manager-appen.

2. Tryck på Anteckningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på plustecknet överst på skärmen.

4. Ange de uppgifter som krävs i avsnittet Skapa ny anteckning.

5. Tryck på markeringsikonen.

Redigerar eller ta bort en anteckning i Android eller iOS

1. Logga in på Norton Password Manager-appen.

2. Tryck på Anteckningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på den anteckning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan även söka efter en anteckning i sökrutan.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en anteckning trycker du på den redigeringsikon som finns i det övre högra hörnet av skärmen, gör de ändringar som krävs och trycker sedan på markeringsikonen.

• Om du vill ta bort en anteckning trycker du på Ta bort anteckningen i det nedre högra hörnet av skärmen och bekräftar borttagningen i varningsdialogen. Baserat på din inställning kan du ombes att uppge ett valvlösenord för att avsluta borttagningen.

Video: Så här hanterar du ditt Password Manager-valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10308775
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/09/2023