Skicka en webbplats till Norton Safe Web

Norton Safe Web analyserar och bedömer webbplatserna för att se hur de påverkar din enhet. När den grå ikonen visas intill sökresultatet betyder det att webbplatsen inte har analyserats med Norton Safe Web. Om du är ägare till en webbplats kan du skicka in webbplatsen för utvärdering. Om din webbplats redan har utvärderats med Norton Safe Web och du vill ifrågasätta bedömningen kan du skicka in webbplatsen för ny utvärdering.

• Om du äger en webbplats kan du skicka in den till Norton Safe Web för utvärdering. Mer information finns i avsnittet Jag behöver skicka in en webbplats för utvärdering eller granskning.

• En webbplats bedöms som osäker om den innehåller hot. Om du tror att din webbplats bedöms felaktigt kan du begära en ny utvärdering. Mer information finns i avsnittet Jag behöver skicka in en webbplats för utvärdering eller granskning.

På grund av säkerhetsskäl kan vi inte lägga till webbplatser i vitlistan.

Jag behöver skicka in en webbplats för utvärdering eller granskning

1. Gå till Nortons inlämningsportal.

2. Ange webbadressen/webbplatsen för granskning och klicka på Skicka.

3. Ange din föreslagna webbplatsklassificering.

4. Lägg till beskrivningen för din begäran.

5. Klicka på Skicka in.

Du kan verifiera status för ändring av webbplatsbedömning inom 48 timmar från inlämning på Webbplatsen för Norton Safe Web.

Jag vill skriva en recension för en webbplats

Du kan skriva en recension för en viss webbplats, dela med dig av dina erfarenheter och även bedöma webbplatsen för att hjälpa andra användare.

1. Gå till Norton Safe Web-portalen.

2. Klicka på Logga in i webbsidans övre högra hörn.

3. Gör något av följande:

• Om du redan har ett Norton-konto anger du e-postadressen och lösenordet för det och klickar sedan på Logga in.

• Om du inte har något konto klickar du på Registrera dig nu. Fyll i webbformuläret och klicka sedan på Registrera dig.

4. Ange namnet på den webbplats som du vill skriva en utvärdering för i rutan Ange webbadress.

5. Klicka på Din utvärdering under Community-bedömning.

6. Välj ett omdöme för webbplatsen.

7. Skriv utvärderingens rubrik under utvärderingsrubrik.

8. Skriv din utvärdering av webbplatsen under utvärderingstext.

9. Klicka på Skicka in.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090410134005EN