Kör LiveUpdate

Följ dessa anvisningar för att köra Norton LiveUpdate.

Kör LiveUpdate

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och klicka sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080520094501EN
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/01/2020