Hantera Norton Family-inställningar i Android

Om du använder Norton Family-föräldrakontrollappen i din Android-enhet, kan du uppdatera de flesta Norton Family-inställningarna i enheten. Alla ändringar du gör i appen synkroniseras automatiskt med Norton Family-webbkonsolen. Uppdatera Norton Family-kontoinställningarna enligt följande:

Redigera profilinställningarna

Om du vill ändra din primära e-postadress loggar du in på Norton Family-webbplatsen.

1. Logga in på appen Norton Family i Föräldraläge.

2. Tryck på din profilikon.

3. I Mitt konto kan du göra följande:

• Om du vill ändra profilbild trycker du på Ändra profilbild och väljer en avatar för din profil. Tryck på kameraikonen för att välja en bild i galleriet eller ta en bild.

• Om du vill ändra profilnamn trycker du på Namn och anger önskat namn.

• Tryck på Tidszon och ange den som passar dig bäst.

• Tryck på Norton-prenumeration för att visa prenumerationsinformation.

4. Tryck på OK.

Bjuda in en annan förälder till Norton Family

1. Logga in på appen Norton Family i Föräldraläge.

2. Tryck på din profilikon.

3. Tryck på Bjud in förälder under Ytterligare föräldrar.

4. Ange e-postadressen till personen som du vill skicka förfrågan till i fönstret Bjud in och skriv ett meddelande till föräldern som bjuds in.

5. Tryck på Skicka inbjudan.

Pausa Norton Family-uppsikt

Om du delar den här enheten med ditt barn eller om du vill ändra inställningarna, kan du ange att regeln ska pausas automatiskt i Norton Family när du växlar till föräldraläget.
  1. Logga in på appen Norton Family i Föräldraläge.

2. Tryck på din profilikon.

3. Tryck på Vid ändring av läge under Norton Family.

4. Välj intervall för hur länge regeln ska vara pausad. Om du inte vill pausa övervakningen trycker du på Pausa inte.

5. Tryck på Klar.

Redigera profilinställningarna för barnet

1. Logga in på appen Norton Family i Föräldraläge.

2. Tryck på barnprofilen du vill ändra.

3. Tryck på barnets ikon högst upp till höger på skärmen.

4. I barnprofilfönstret kan du göra följande:

• Om du vill ändra barnets profilbild trycker du på Ändra profilbild och väljer en avatar för barnets profil. Tryck på kameraikonen för att välja en bild i galleriet eller ta en bild.

• Du kan ändra namn, kön och födelseår för barnet. Reglerna baseras som standard på barnets ålder.

5. Tryck på OK.

Ta bort en enhet från ditt konto
  1. Under Enheter trycker du på den enhet du vill ta bort.

2. Tryck på OK i bekräftelsefönstret.

3. Norton Family avbryter aktivitetsövervakningen av enheten om du tar bort den. Norton Family-applikationen är kvar på enheten även om du tar bort enheten, så du när som helst kan koppla den på nytt. Mer information om hur du avinstallerar Norton Family i enheten finns i Avinstallera Norton Family från din enhet

Ta bort en enhet från ditt konto

1. Under Enheter trycker du på den enhet du vill ta bort.

2. Tryck på OK i bekräftelsefönstret.

3. Norton Family avbryter aktivitetsövervakningen av enheten om du tar bort den. Norton Family-applikationen är kvar på enheten även om du tar bort enheten, så du när som helst kan koppla den på nytt. Mer information om hur du avinstallerar Norton Family i enheten finns i Avinstallera Norton Family från din enhet

Ta bort ett barn från ditt kontot

1. Tryck på Ta bort barn under Konto.

2. Tryck på OK i bekräftelsefönstret.

3. Bekräfta åtgärden igen genom att ange barnets namn och sedan trycka på OK.

Lägg till ett barn i ditt konto

1. Logga in på appen Norton Family i Föräldraläge.

2. Tryck på alternativet Lägg till en barnprofil längst ned på skärmen.

3. Ange barnets namn i rutan Namn.

Namnet får inte innehålla specialtecken som &, # och $.

4. Ange barnets kön.

5. Ange barnets födelseår. Reglerna baseras som standard på barnets ålder.

6. Tryck på avatarikonen för att välja en profilbild åt barnet. Tryck på kameraikonen för att välja en bild i galleriet eller ta en bild.

7. Tryck på Fortsätt.

8. Upprepa steg 2 till 7 för att lägga till fler barn.

9. Se reglerna för det här barnet genom att trycka på Regler.

10. Tryck på Spara.

11. Gör något av följande:

• Om barnet som du har lagt till använder den här enhet trycker du på Stäng och väljer sedan barnet som ska tilldelas enheten, ge den ett namn som gör att du känner igen enheten och trycker sedan på Klar.

• Om barnet som du lagt till inte använder den här enheten anger du en e-postadress som du kan komma åt på enheten som används av barnet, och trycker sedan på Skicka e-post.

Öppna det här e-postmeddelandet och följ anvisningarna för att installera Norton Family-föräldraapp för Android.

Om du använder ett Google-konto för att logga in på Norton Family-kontot ska du se till att logga ut från Google-kontot i webbläsaren när du har slutfört Norton Family-konfigurationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v91978029