Skapa användarkonton i Windows

Med användarkonton är det enkelt för flera personer att dela på en dator. Varje familjmedlem kan logga in på Windows med sitt eget användarnamn och lösenord. Inställningarna kan därmed anpassas per användare. Norton Family övervakar varje barn individuellt om de använder separata användarkonton.

Om din dator bara har ett användarkonto kommer det att vara ett administratörskonto. Du bör skapa ett standardanvändarkonto för varje barn som använder datorn. På så sätt kan de inte utföra administratörsuppgifter, som att skapa nya användarkonton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v91580726
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 04/07/2019