Andra produkter

Identifiera Norton-tjänsten på din enhet

Du kan identifiera den Norton-tjänst som är installerad på enheten genom att titta på listan över program.

Om du har upphävt licensen från en enhet tas enheten bort från Norton-kontot och tjänstens status visas som testversion. Om du vill ha mer information om hur du överför en licens kan du läsa Överför Norton-skyddet från en enhet till en annan.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70307370
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 06/01/2021