Ta reda på vad du gör om du blir ombedd att förnya Norton-prenumerationen

Om Norton-prenumerationen har upphört måste du förnya skyddet genom att slutföra förnyelseköpet eller använda en produktnyckel. Du kan logga in på kontot för att se ditt förnyelseerbjudande innan du gör ett köp.

Förnya prenumerationen

1. Logga in på ditt konto.

2. På fliken Mina prenumerationer klickar du på Förnya nu intill den prenumeration som du vill förnya.

3. Ange dina kortuppgifter och slutför betalningen.

Om du har uppgraderat din befintliga Norton-tjänst måste du avinstallera den från datorn och ladda ner och installera den uppgraderade Norton-tjänsten.

Gör så här om du nyligen har förnyat Norton-prenumerationen eller har köpt en ny prenumeration men ändå blir ombedd att förnya produkten:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v68204730
Operativsystem: mac_os_x,windows