Hitta din prenumeration och annan information om Norton-tjänster

På fliken Mina prenumerationer finns information om alla dina registrerade Norton-produkter eller tjänster. Du kan visa följande information för varje Norton-tjänst:

• Status för din tjänst

• Produktnyckel

• Produktserienummer

• Utgångsdatum för prenumerationen

• Namnet på den enhet där tjänsten är installerad

Om du har använt alla tillåtna installationer i din aktuella prenumeration måste du köpa en prenumeration som omfattar installation av skydd på fler enheter. Om du har en oanvänd enhet med Norton-tjänsten installerad kan du överföra licensen från den enheten till den nya. Mer information finns på Överför ditt skydd från en enhet till en annan.

Visa information om dina Norton-tjänster

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Mitt konto på fliken Mina prenumerationer klickar du på prenumerationsplanen för att se informationen.