Hitta din prenumeration och annan information om Norton-tjänster

På fliken Mina prenumerationer finns information om alla dina registrerade Norton-produkter eller tjänster. Du kan visa följande information för varje Norton-tjänst:

• Status för din tjänst

• Produktnyckel

• Produktserienummer

• Utgångsdatum för prenumerationen

• Namnet på den enhet där tjänsten är installerad

Om du har använt alla tillåtna installationer i din aktuella prenumeration måste du köpa ytterligare en licens från Norton Online Store för att kunna installera tjänsten på en enhet. Om du har en oanvänd enhet med Norton-tjänsten installerad kan du överföra licensen från den enheten till den nya. Ytterligare information finns på Överför ditt skydd från en enhet till en annan

Visa information om dina Norton-tjänster

1. Gå till my.Norton.com.

2. Logga in med dina inloggningsuppgifter för kontot.

3. I skärmens övre högra hörn ska du hålla muspekaren över profilikonen och sedan klicka på Mina prenumerationer.

4. På sidan Mitt konto på fliken Mina prenumerationer klickar du på Norton-prenumerationen för att se informationen.