Visa information om dina Norton-tjänster

Sidan Min Prenumeration visar hur många installationer som är tillgängliga för de Norton-prenumerationer som är registrerade på ditt Norton-konto.

Om du har använt alla tillåtna installationer i din aktuella prenumeration måste du köpa ytterligare en produktnyckel från Symantec Store för att kunna installera tjänsten på en enhet. Dessutom kan du avinstallera Norton-tjänsten från en befintlig enhet och installera den på en annan enhet. Ytterligare information finns på Överföra Norton Device Security till en ny enhet

På sidan Min prenumeration finns information om alla dina registrerade Norton-tjänster. Du kan visa följande information för varje Norton-tjänst:

• Status för din tjänst

• Produktnyckel

• Produktserienummer

• Utgångsdatum för prenumerationen

• Namnet på den enhet där tjänsten är installerad

• Datum när tjänsten installerades på enheterna

Visa information om dina Norton-tjänster

1. Logga in på Norton.

2. Klicka på Norton-prenumerationen för att visa informationen på sidan Min prenumeration.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57840235
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 07/01/2019