Åtkomst till Norton-kontot

Du skapar ett konto när du köper eller installerar en Norton-produkt. Du kan hantera prenumerationsinformation, hitta produktnyckel, aktivera prenumerationsförnyelse eller få åtkomst till andra tjänster från ditt konto.

Åtkomst till kontot

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på skapa ett nytt konto och slutför registreringsprocessen.

2. Ange användarnamn/e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.

3. Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Glömt lösenord? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

Har du problem med att komma åt kontot?

• Mitt konto är registrerat på en gammal e-postadress : Om du inte har tillgång till din gamla e-postadress ska du kontakta Kundtjänst och support för hjälp.

• Mitt konto är tillfälligt låst : Om du ser ett meddelande om att kontot är tillfälligt låst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök rekommenderar vi att du väntar i en timme och sedan försöker logga in igen.

• Jag har problem med tvåfaktorsautentisering : Om du vill ställa in tvåfaktorsautentisering och lösa vanliga problem med tvåfaktorsautentisering ska du läsa Vanliga frågor: Tvåfaktorautentisering för ditt konto.