Om aktivitetsrapporten

I aktivitetsrapporten visas en översikt över barnets internetaktiviteter. Norton Family skickar aktivitetsrapporten till den e-postadress som du angav när du registrerade dig för Norton Family-kontot. Du kan konfigurera Norton Family så att aktivitetsrapporten skickas veckovis eller månadsvis.

I aktivitetsrapporten visas följande information:

Enhetsanvändning

Information om barnets enhetsanvändning.

Här kan du exempelvis se det totalt antal timmar som barnet använt enheten och antal timmar per dag.

Övervakningsstatus

Här visas en översikt över reglerna som du har definierat för barnet.

Sököversikt

Här visas information om sökorden som barnet använder.

Videoöversikt

Här visas information om vilka onlinevideor som barnet tittat på.

Här kan du se barnets videoaktiviteter. Informationen inbegriper datum och tidpunkt när videon sågs samt namn och kategori (om den är känd).

Webböversikt

Information om barnets webbaktiviteter.

Här kan du se vilka webbplatser som barnet har besökt. Du får information om datum och tid för besöket, adresserna till webbplatserna och vilken kategori de hör till.

Översikt över sociala nätverk

Information om barnets social nätverkande.

Här får du information om barnets social nätverkande. Här ingår en lista över webbplatser för sociala nätverk där barnet har ett konto, e-postadressen och vilken ålder barnet har uppgett. Du kan även se totalt antal besök på webbplatsen.

Översikt över meddelanden

Information om barnets meddelandeaktiviteter.

Du får information om barnets meddelandeaktiviteter, som namn på kompisen och datum för aktiviteten.

Appöversikt

Här finns information om alla appar som barnet har installerat eller avinstallerat på sin Android-enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44716642_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 09/11/2018