Norton Family – aktivitetsrapport

I aktivitetsrapporten visas en översikt över barnets internetaktiviteter Norton Family skickar aktivitetsrapporten till den e-postadress som du angav när du registrerade dig för Norton Family-kontot. Du kan konfigurera Norton Familyrapportering så att aktivitetsrapporten skickas veckovis eller månadsvis.

I aktivitetsrapporten visas följande information:

Enhetsanvändning

Låter dig granska information om barnets enhetsanvändning.

Här kan du se information om barnets användningstid, så som totalt antal timmar barnet har använt enheten och hur mycket tid per dag.

Övervakningsstatus

Här visas en översikt över reglerna som du har definierat för barnet.

Sököversikt

Här visas information om sökorden som barnet använder.

Videoöversikt

Här visas information om vilka onlinevideor som barnet tittat på.

Här kan du se barnets videoaktiviteter. Informationen inbegriper datum och tidpunkt när videon sågs samt titel och kategori (om den är känd).

Webböversikt

Låter dig granska information om barnets webbaktiviteter.

Du kan se information vilka webbplatser som barnet har besökt. Du får information om datum och tid för besöket, adresserna till webbplatserna och vilken kategori de hör till.

Appöversikt

Du kan se information om de appar som barnet har laddat ner på sina Android-telefoner, surfplattor och Windows-enheter. Den låter dig hindra barnen från att använda vissa appar, inklusive YouTube, Inställningar och Facebook. Du kan även se hur mycket tid barnen tillbringar på varje app. Men appanvändningstiden kan endast erhållas från enheter som körs på Android 8 eller senare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44716642
Operativsystem: Android;Windows;iOS