Bjud in eller dela Norton Family med någon annan

Du kan be din partner eller någon annan vuxen hjälpa till att hålla koll på barnens internetaktiviteter. Personen som du bjudit in kan registrera ett nytt Norton Family-konto eller använda sitt befintliga Norton-konto för att gå med i familjen och hålla uppsikt över barnen. De kan ändra alla familjeinställningar förutom din profil. Du kan när som helst ta bort den inbjudna föräldern från familjen (beroende på situationen).

Det går inte att bjuda in en person som tillhör ett annat Norton Family-konto.

Dela Norton Family med dina vänner så att de också kan dra nytta av föräldrakontrollen och känna sig trygga. Se anvisningarna nedan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40472772_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/11/2018