Förhindra att barnen delar sin personliga information

Om barnet skickar sin personliga information via en säker webbplats så blockeras eller övervakas inte aktiviteten i Norton Family som standard. Webbadressen till en säker webbplats börjar med https i stället för http. Om barnet till exempel skickar sin personliga information via Gmail, så övervakar eller blockerar inte Norton Family denna aktivitet. Förhindra att barnet delar sin personliga information på en osäker webbplats genom att specificera denna information i deras profilinställningar. På så sätt kan Norton Family blockera barnet från att göra detta och sedan meddela dig.

Du kan använda Norton Family-webbplatsen eller Norton Family-föräldrakontroll för Android för att ange och blockera den personliga informationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 09/11/2018