Ändra administratörskonton till vanliga Windows-användarkonton

Om barnet själv skapar ett eget Windows-konto utan att berätta det kan Norton Family inte övervaka barnets aktiviteter. Du kan förhindra att barnen skapar nya användarkonton genom att se till att de har standardkonton (inte konton med administratörsbehörighet).

Om barnets Windows-konto har administratörsbehörighet måste du ändra det till ett standardkonto.

Så här ändrar du administratörskonton till standardkonton i Windows 10/8/7

1. Öppna Kontrollpanelen

2. Ställ in Visa efter på öppen för Kategori.

3. Under Användarkonton klickar du på Ändra kontotyp.

4. Markera det användarkonto som ska ändras i fönstret Hantera konton.

5. Klicka på Ändra kontotyp.

6. Klicka på Standard i fönstret Ändra kontotyp.

7. Klicka på Ändra kontotyp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40467375
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 04/07/2019