Systemkrav

Norton Family är tillgängligt för Windows, Android och iOS. Internetanslutning krävs för att kunna installera och använda Norton Family. Norton Family söker automatiskt efter nya uppdateringar och laddar ner dem när du är ansluten till internet.

Följande systemkrav rekommenderas vid installation och användning av Norton Family:

För Windows

För Android2

För iOS

Operativsystem

• Microsoft Windows 10 (alla versioner)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alla versioner)1

• Microsoft Windows 7 (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare

• Microsoft Windows Vista (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare*

• Microsoft Windows XP (alla 32-bitarsversioner) med Service Pack 3 (SP 3) eller senare5

• Android v. 4.0 eller senare 6

• Nuvarande och de två tidigare versionerna av Apple iOS

Hårdvarukrav

• 300 MHz-processor eller snabbare

• 512 MB RAM-minne (minst 256 MB)

• 200 MB ledigt hårddiskutrymme

• 550 MHz-processor

• 256 MB RAM-minne

• 3 MB ledigt hårddiskutrymme

Webbläsarstöd

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller senare 1

• Mozilla Firefox 40.0 eller senare

• Google Chrome 32.0 eller senare

• Norton Family-webbläsare

• Chrome för Android version 18.0.1025123 och senare3

• Norton Family-webbläsare4

1 Saknar stöd för Metro-webbläsare.

2 Norton Family stöds inte på dessa Android-enheter.

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

Mer information finns på Tillverkare av enhet eller modell stöds inte av Norton Family.

3Be dina barn att endast använda Norton Family-webbläsaren för att få reda på allt innehåll de tittar på online.

4För utökad övervakning, läsKonfigurera Norton Family på dina barns iPhone eller iPad.

5Norton Family-klienten kommer inte att få de senaste produktuppdateringarna, inklusive nya funktioner, som kunderna får på stödda versioner av Windows 7 eller senare. Det kan bara uppgraderas till den senaste versionen som gjordes tillgänglig för att stödja Windows XP/Vista.

6Funktionerna SMS-uppsikt och Samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android. Mer information finns på Viktig uppdatering till Norton Familys SMS- och samtalsfunktion.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40429065_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 22/05/2019