Systemkrav för Norton Family

Norton Family finns tillgängligt för Windows, Android och iOS. Du måste ha en internetanslutning för att kunna installera och använda Norton Family. Norton Family söker automatiskt efter nya uppdateringar och laddar ner dem när du är ansluten till internet.

Enheten måste uppfylla följande minimisystemkrav för att du ska kunna installera Norton Family:

1 Saknar stöd för Metro-webbläsare.

2Norton Family stöds inte på dessa Android-enheter.

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Mer information finns i Tillverkare av enhet eller modeller som inte stöds av Norton Family.

3Be dina barn att endast använda Norton Family-webbläsaren för att få reda på allt innehåll de tittar på online.

4Om du vill förstärka uppsikten ytterligare kan du läsa Konfigurera Norton Family på ditt barns iPhone eller iPad.

5Norton Family-klienten kommer inte att få de senaste produktuppdateringarna, inklusive nya funktioner, som kunderna får på stödda versioner av Windows 7 eller senare. Det kan bara uppgraderas till den senaste versionen som gjordes tillgänglig för att stödja Windows XP/Vista.

6Funktionerna SMS-uppsikt och Samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android. Mer information finns i Viktig uppdatering till Norton Familys SMS- och samtalsfunktion.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40429065
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 26/03/2020