Om Norton Family

Med Norton Family kan dina barn fritt utforska webben, och du får veta när och var de har spenderat sin tid på nätet. Enkla inställningar används för att definiera regler som skyddar alla enheter som barnen använder, och du får möjlighet att övervaka deras aktiviteter och skydda deras privata information. Med Norton Family får du varningar i realtid när dina barn försöker göra något som inte tillåts enligt reglerna. Du får även en detaljerad, sammanfattande rapport som tillhandahåller all historik över ditt barns internetaktiviteter under de senaste 30 dagarna.

Du kan använda Norton Family på ditt barns Windows-dator, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad. Men de funktioner som stöds varierar beroende på enhetens operativsystem. För att se ditt barns aktiviteter eller uppdatera någon av familjeinställningarna kan du använda antingen Norton Family-webbplatsen eller Norton Family-mobilappen.

Be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för sina surfaktiviteter på sina mobila enheter för att få ut mesta möjliga av Norton Family.

Prova Norton Family gratis under 30 dagar. När testperioden är slut måste du prenumerera på Norton Family för att kunna fortsätta använda den. Läs Förnya ditt Norton-abonnemang om du vill veta mer.

Funktionerna SMS-uppsikt och samtalsblockering är för närvarande inaktiverade på Android.

Norton Family erbjuder följande funktioner för att skydda dina barn på internet:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40429063
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 07/09/2019