Ställ in Norton Family på en föräldraenhet

Om du använder en Android- eller iOS-enhet kan du hämta och konfigurera Norton Family-appen på enheten för att få omedelbara varningar och meddelanden om ditt barns aktiviteter. Du kan också använda appen för att ändra dina familjinställningar och mycket mer. Du kan också logga in på barnets Android-enhet i föräldraläget för att visa aktiviteter och varningar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v130360089
Operativsystem:
Senast ändrat: 08/07/2019