Sätt på eller stäng av Norton Family-uppsikt

Du kan tillfälligt avbryta Norton Family-uppsikten för ditt barn på barnnivå på Norton Family-webbplatsen eller i Norton Family-appen för föräldrar. Du behöver alltså inte göra detta på barnets enhet. Om du har två barn kan du t ex aktivera uppsikten för ett barn och inaktivera den för det andra barnet. I sådana fall övervakar och registrerar Norton Family bara internetaktiviteter för det första barnet.

Du kan också stänga av Norton Family genom att komma åt barnets enhet där den körs. Om det är en Android-enhet kan du växla till Föräldraläge och inaktivera Norton Family-övervakning. Detta gör att du kan använda enheten fritt och utan regler. Kontrollera att du har aktiverat Norton Family när du är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128063079
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 05/07/2019