Lägg till eller ta bort en e-postadress till vilken Norton Family skickar meddelanden

Norton Family skickar meddelande och övriga rapporter om ditt barns internetaktiviteter till den e-postadress som du använder för att logga in på ditt konto. Om du behöver, kan du lägga till upp till fem e-postadresser att få meddelanden till.

Lägg till en e-postadress till ditt konto

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj det barn for vilket du vill lägga till en e-postadress för att ta emot aktivitesmeddelanden.

3. Klicka på Visa Profil.

4. Under På vilka e-postadresser vill du få barnets aktivitetsmeddelanden klickar du på Lägg till e-post.

5. Ange e-postadress och klicka på Lägg till.

Det går inte att redigera eller ta bort den primära e-postadressen. Du kan lägga till upp till fem e-postadresser att skicka meddelanden till.

Ta bort en e-postadress från ditt konto

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj det barn for vilket du vill lägga till en e-postadress som tar emot aktivitesmeddelanden.

3. Klicka på Visa Profil.

4. Under På vilka e-postadresser vill du få barnets aktivitetsmeddelanden klickar du bredvid den e-postadress som du vill ta bort.

Börja eller sluta ta emot aktivitetsmeddelanden till din primära e-postadress

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj det barn som du vill hantera.

3. Klicka Visa Profil.

4. Under På vilka e-postadresser vill du få barnets aktivitetsmeddelanden, flytta reglaget bredvid den primära e-postadressen till Av eller .